Spring naar de inhoud

Medisol Service Center | BE

Het Medisol Service Center biedt oplossingen op maat: er is voor iedereen een passend serviceplan. U leest er alles over op onze website: aedwinkel.be/aed-onderhoud.html

Helemaal niets! Zoals u kunt zien in het Service Portal houden wij deze datum voor u in de gaten. Wij sturen de onderdelen automatisch naar u op of vervangen ze tijdens de onderhoudsbeurt, afhankelijk van het onderhoudsplan dat u gekozen hebt. Bij Bronze, Silver en Gold ontvangt u 10% korting op deze onderdelen en bij Platinum zijn deze zelfs bij de prijs inbegrepen.

Heeft u een Silver, Gold of Platinum onderhoudsplan dan wordt het onderhoud vanaf 11 maanden na aanschaf van de AED opgestart. Het onderhoud vindt één keer per jaar plaats. U ontvangt van ons automatisch een uitnodiging in de mailbox om het onderhoud in te plannen op een dag die voor u goed uitkomt.

Neem contact met ons op. Op onze website kunt u onze contactgegevens vinden of ons een chatbericht sturen. Omdat u een onderhoudsplan bij ons heeft ontvangt u kosteloos nieuwe elektroden en indien nodig ook een nieuwe batterij.

Neem contact met ons op. Op onze website kunt u onze contactgegevens vinden of ons een chatbericht sturen. Als de storing op afstand niet opgelost kan worden dan wordt de AED gerepareerd in ons Service Center. Omdat u een onderhoudsplan heeft afgesloten ontvangt u een leen-AED van ons om deze periode te overbruggen.  

Please select the flag of your country. Here you will find more information.